Събуждам се с усмивка и денят ми започва

Да си побъбрим...

Модератори: aniyon, Reni 75

Re: Събуждам се с усмивка и денят ми започва

Мнениеот aniyon на Чет Юли 29, 2010 10:03 am

но когато трябва да се ваксинират децата със задължителните такива, съм твърдо "ЗА".

Защо ли пък аз съм точно на противоположното мнение. Ако не бяха задължителни, никога нямаше да подложа децата си на това изпитание. Производството на ваксини е бизнес, с огромни печалби.Оттам и голямата реклама за ползата от тях. Но много често те довеждат до невъзвратими увреждания. Познавам едно семейство. Както се казва, детето го "вадеха от калта" - от болест в болест, предизвикана от вродена сърдечна аномалия. Лекарска комисия забрани всякакви видове ваксини, с оглед слабия имунитет на детето. До сега не съм чула да е боледувал от шарки, паралич и други такива.
Аватар
aniyon
Наш човек

Мнениеот Reni 75 на Чет Юли 29, 2010 12:15 pm

Предлагам малко да разведрим темата и виртуално да се "подсладим" ;)
Прикачени файлове
shokolad6.jpg
shokolad6.jpg (53.16 KiB) Прегледано 61 пъти
Аватар
Reni 75
Наш човек

Мнениеот aniyon на Чет Юли 29, 2010 5:41 pm

Ех, Рени..., направо ще слезна до магазина, ще си купя една кутия бонбони, ще се скрия от домашните и ще ям, ще ям...докато свършат :)
Аватар
aniyon
Наш човек

Мнениеот Йоланта на Чет Юли 29, 2010 10:03 pm

arabela написа:Набор 75 ( и другите на 5 )тази година подлежи на задължителна ваксина.Не знам точно каква,но има.Пише го по всички кабинети на лични лекари.

Арабела, ... това ... нещо ... което си написала, не съм го прочела и няма да го прочета :blink: Ужасявам се от игли :?
Йоланта
Напредващ

Мнениеот Reni 75 на Пет Юли 30, 2010 7:28 am

Здравейте :wave:
Аватар
Reni 75
Наш човек

Мнениеот arabela на Пет Юли 30, 2010 8:50 am

Здравейте!
Тази сутрин станах в 6.45 измъчвана от силно главоболие!Изпих един аналгин,изпекох филийки,направих си сирена попара,хапнах я и пак легнах.Това не ми се е случвало никога.Станах отново в 9.20 със същото мъчително главоболие!Но какво да се прави-дълга ме зове и трябваше да сготвя нещо.
Вчера след работа ходихме с малкиия син да хапнем по парче торта в близка сладкарница.Минахме по магазините,той ме заведе и в един нов магазин "Бижу",от който си купи вече 5 обеци.Аз обаче не можах да си харесам нищо,макар че беше пълно със всякакви джунджурийки.След това се прибрахме,но тъй като прецених че прекарвам много време в кухнята,което ми развали фигурата,решихме отново да излезем.Ходихме до стадиона.Останах отново изумена колко много хора имаше там и колко още прииждаха.Надявам се да завършат ремонта на стадиона(сега нещо е спраял :( )и това да е наистина едно прекрасно място за спорт.
Йоланта,мислиш ли че аз за друго отлагам тази имунизация!Направо си е ужас!!!
Аватар
arabela
Наш човек

Мнениеот Reni 75 на Пет Юли 30, 2010 8:55 am

Миленче, както и преди съм споменавала, тревожи ме твоето главоболие.Поне изясни причината, на която се дължи :beg: .
От понеделник, като имам повече свободно време, ще се поинтересувам каква ваксина касае набор "75.Знам, че като дете съм ваксинирана с всички задължителни ваксини.По принцип имам наблюдения и контакти във фармацевтичната сфера и съм наясно че рекламирането и масовата психоза за васкини е рекламен трик в полза на фармацията.
Още вчера намерих доста интересни клипчета с интервю на американски лекар по отношение на ваксините и техните странични ефекти, за които никой не говори.
Миленче, ако вече ти е сложена такава ваксина, макар и в детските години, организмът ти си е изградил нужния имунитет, така че едва ли се нуждае от повторение на същата ваксина.
Изясни тази ситуация, за да не си създаваш излишни пртеснения и разходи.
Аватар
Reni 75
Наш човек

Мнениеот arabela на Пет Юли 30, 2010 9:15 am

Рени,главоболието ми всъщност е мигрена.Появява се най-често по време на месечния ми цикъл.Понякога е много силана и ме държи седмица,а понякога е за 3 дена.Няма лек!
Аватар
arabela
Наш човек

Мнениеот Reni 75 на Пет Юли 30, 2010 9:20 am

arabela написа:Понякога е много силна и ме държи седмица,а понякога е за 3 дена.

:blink: :doh: , значи трябва човек да има здрави нерви за да издържи на болката.
Аватар
Reni 75
Наш човек

Мнениеот arabela на Пет Юли 30, 2010 9:55 am

Reni 75 написа: :blink: :doh: , значи трябва човек да има здрави нерви за да издържи на болката.

С годините се свиква!
Аватар
arabela
Наш човек

ПредишнаСледваща

Назад към На кафе с мама