Аз и порастналото ми дете.

Обичани и обгрижвани. С какво ни зарадваха?

Модератори: aniyon, Reni 75

Re: Аз и порастналото ми дете.

Мнениеот aniyon на Пет Юли 30, 2010 3:53 am

Йоланта, попитай твоята майка дали е доволна от гардероба ти. Струва ми се, че тук няма проблем. Разликата във вкусовете на различните поколения.Аз също не харесвам някои неща в синовете си, но като излезна на улицата и се поогледам, виждам че моите представи за стилно облекло са малко поостарели.
Всичко с времето си, миличка. Не се притеснявай. Нещата се променят и дъщеря ти ще промени начина си на обличане. Още с първите трепети на любовта ще стане по- взискателна към себе си.
Аватар
aniyon
Наш човек

Мнениеот Reni 75 на Пет Юли 30, 2010 7:34 am

Йоланта написа:НО не ми харесва начинът, по който се облича и си прави косата.

Йоланта, ще стискам палци само това да е проблемът при дъщеря ти. Май в днешно време децата навлизат по- рано в пубертета.Тогава променят облекло, прически, поведение, отношение ...и започват едни истории :doh: .
А както е казала Йони
aniyon написа:Още с първите трепети на любовта ще стане по- взискателна към себе си.

Тогава всичко ще си дойде на мястото ;)
Аватар
Reni 75
Наш човек

Мнениеот tillia на Пет Юли 30, 2010 4:19 pm

Понякога децата искат да са различни от това, което са били до сега. Някакъв скрит протест е. Аз с гардероба на дъщерята съм горе-долу съгласна, но с този на внука - не /не че ме пита някой!/ Но всичко отминава и остава в основни линии това, в което сме ги научили.
Аватар
tillia
Напредващ

Предишна

Назад към Да похвалим децата си